Πολιτική απορρήτου

Πολιτική απορρήτου

21 Μαρτίου 2023 2023-05-24 16:34

Εισαγωγή
Εμείς, ως dream-apartments.gr, αποδεχόμαστε ότι η ιδιωτικότητα έχει σημαντική αξία για εσάς, ως χρήστη, και καταλαβαίνουμε ότι η πραγματοποίηση online κρατήσεων σημαίνει μεγάλη εμπιστοσύνη εκ μέρους σας.
Εκτιμούμε ιδιαίτερα την εμπιστοσύνη που έχετε σε εμάς χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του dream-apartments.gr και δεσμευόμαστε να προστατεύσουμε τη συγκέντρωση, τη χρήση και την αποκάλυψη των προσωπικών στοιχείων που μας παρέχετε.
Σεβόμαστε το δικαίωμά σας στην προστασία της ιδιωτικής ζωής και επεξεργαζόμαστε μόνο τις προσωπικές πληροφορίες που μας παρέχετε σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους περί προστασίας δεδομένων.

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου περιγράφει τι είδους πληροφορίες μπορούμε να συγκεντρώσουμε για εσάς, πώς μπορούμε να τις συγκεντρώσουμε και να τις χρησιμοποιήσουμε, με ποιούς μπορούμε να τις μοιραστούμε και ποιες επιλογές έχετε σχετικά μ’ αυτές. Σας προτείνουμε να διαβάσετε προσεκτικά αυτή την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και Προϋποθέσεις μας. Με την πρόσβαση και τη χρήση του dream-apartments.gr, συμφωνείτε ότι έχετε διαβάσει και κατανοήσει αυτήν την Πολιτική Απορρήτου και ότι αποδέχεστε και συμφωνείτε με τις πρακτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων (και τις χρήσεις και αποκαλύψεις των προσωπικών σας στοιχείων) που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Εάν δεν συμφωνείτε με τις πολιτικές και τις πρακτικές μας, θα πρέπει να διακόψετε τη χρήση των υπηρεσιών μας ή πρόσβαση σ’ αυτόν τον Ιστότοπο.

Μπορούμε περιστασιακά να αναθεωρούμε και να ενημερώνουμε αυτήν την πολιτική ώστε να ανταποκρίνονται στις αλλαγές της νομοθεσίας, στην συγκέντρωση των προσωπικών δεδομένων μας και πρακτικές χρήσης. Αυτές οι αλλαγές θα αναρτηθούν στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να επανεξετάζετε περιοδικά την παρούσα Πολιτική Απορρήτου, ώστε να είστε ενημερωμένοι σχετικά με τις πιο πρόσφατες πολιτικές και πρακτικές μας.

Πληροφορίες Πιστωτικής Κάρτας
Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας αποστέλλονται σε εμάς μέσω ενός ασφαλούς διακομιστή. Χρησιμοποιούμε την πιο πρόσφατη, ασφαλέστερη διαθέσιμη τεχνολογία, η οποία κρυπτογραφεί όλα τα προσωπικά στοιχεία και τις λεπτομέρειες της πιστωτικής σας κάρτας. Όταν εισάγετε προσωπικές πληροφορίες κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κράτησης, τα δεδομένα σας προστατεύονται από την τεχνολογία Secure Socket Layer (SSL) για να εξασφαλιστεί η προστασία του απορρήτου των ανταλλασσόμενων δεδομένων μεταξύ των πελατών και των διακομιστών μας.
Η υπηρεσία κρατήσεων μας είναι συμβατή με την πιστοποίηση PCI DSS, η οποία αποτελεί πρότυπο ασφάλειας πληροφοριών που δημιουργήθηκε για την αύξηση των ελέγχων γύρω από τα δεδομένα κατόχων καρτών και για τη μείωση της απάτης με πιστωτικές κάρτες. Εφαρμόζεται σε οργανισμούς που χειρίζονται τέτοια είδη πιστωτικών καρτών όπως MasterCard, Visa, American Express κ.λπ.

Τι είδους προσωπικά δεδομένα συγκεντρώνουμε;
Εμείς συγκεντρώνουμε τις προσωπικές πληροφορίες που μας παρέχετε, όταν κάνετε χρήση αυτού του Ιστοχώρου. Τα προσωπικά δεδομένα μπορούν να περιλαμβάνουν το όνομα, τη διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου, τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το όνομα και την τοποθεσία του καταλύματος ή/ και τη διάρκεια διαμονής. Επιπλέον, όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες του dream-apartments.gr, ακόμη και αν δεν κάνετε κράτηση, ενδέχεται να συγκεντρώσουμε άλλες συγκεκριμένες πληροφορίες, όπως τη διεύθυνση IP, τα γεωγραφικά δεδομένα, την εθνικότητά σας, τις προτιμήσεις αναζήτησης που σχετίζονται με συγκεκριμένες αναζητήσεις, το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε, καθώς και πληροφορίες σχετικά με το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή σας, την έκδοση εφαρμογής, τις ρυθμίσεις γλώσσας και τις σελίδες που σας έχουν προβληθεί. Εάν πραγματοποιείτε μια κράτηση μέσω κινητής συσκευής, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε επίσης δεδομένα που προσδιορίζουν την κινητή συσκευή σας, τις ρυθμίσεις και τα χαρακτηριστικά της συσκευής και τις συντεταγμένες.

Πληροφορίες για τον Συνταξιδιώτη
Όταν κάνετε κράτηση για κάποιον άλλο μέσω του Ιστοχώρου μας, θα ζητήσουμε προσωπικές πληροφορίες σχετικά με αυτό το άτομο. Θα πρέπει να λάβετε την άδεια άλλων ατόμων πριν μας δώσετε τα προσωπικά τους στοιχεία, καθώς οποιαδήποτε πρόσβαση στην προβολή των πληροφοριών τους θα είναι διαθέσιμη μόνο εισάγοντας τον αριθμό κράτησης και τον κωδικό PIN στη σελίδα «Οι κρατήσεις μου».

Πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας;
Οι πληροφορίες που μας παρέχετε θα χρησιμοποιηθούν αυστηρά μόνο για τους ακόλουθους σκοπούς:

 • την επεξεργασία των online κρατήσεών σας και εξασφάλιση ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση·

 • την επαλήθευση της ταυτότητάς σας·

 • την διεξαγωγή ανάλυσης αγοράς και γενικές βελτιώσεις στον ιστότοπό μας·

 • την ενημέρωση του ξενοδοχείου, που έχετε επιλέξει για διαμονή, σχετικά με την κράτησή σας, προκειμένου να λάβετε επιβεβαίωση·

 • την παροχή των υπηρεσιών που ζητάτε·

 • την αποστολή της επιβεβαίωσης της κράτησης του ξενοδοχείου σας και τις ενημερώσεις σας·

 • την άδεια στο προσωπικό υποστήριξής μας να σας παρέχει βοήθεια, εάν είναι απαραίτητο.

Με ποιούς μοιράζεται τις πληροφορίες σας το dream-apartments.gr;

 • Με τους συνεργαζόμενους παρόχους υπηρεσιών: Χρησιμοποιούμε τους παρόχους υπηρεσιών για να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας στοιχεία για λογαριασμό μας. Οι συνεργαζόμενοι πάροχοι υπηρεσιών δεσμεύονται από ρήτρες εμπιστευτικότητας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν τα προσωπικά σας στοιχεία για σκοπούς άλλους από αυτούς που έδωσε το dream-apartments.gr

 • Με τους παρόχους πληρωμών και (άλλα) χρηματοπιστωτικά ιδρύματα: Όταν ζητηθεί επιστροφή χρημάτων για την Κράτησή σας είτε από εσάς είτε από τον κάτοχο της πιστωτικής κάρτας που χρησιμοποιήσατε για την κράτηση σας, πρέπει να μοιραστείτε ορισμένα στοιχεία κράτησης με τον πάροχο υπηρεσιών πληρωμών και το σχετικό χρηματοπιστωτικό ίδρυμα για την αντιμετώπιση της επιστροφής χρημάτων. Αυτό μπορεί επίσης να περιλαμβάνει αντίγραφο της επιβεβαίωσης της κράτησης ή της διεύθυνσης IP που χρησιμοποιήθηκε για την κράτηση σας. Μπορούμε να ανταλλάξουμε πληροφορίες με συναφή χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, αν το θεωρούμε απολύτως απαραίτητο για σκοπούς ανίχνευσης και πρόληψης της απάτης.

 • Με τις αρμόδιες αρχές: Αποκαλύπτουμε τα προσωπικά δεδομένα στις αρμόδιες αρχές, εφόσον απαιτείται από το νόμο ή είναι απολύτως αναγκαίο για την πρόληψη, ανίχνευση ή δίωξη εγκληματικών πράξεων και απάτης ή αν είμαστε υποχρεωμένοι νομικά να το πράξουμε. Μπορεί να χρειαστεί να αποκαλύψουμε περαιτέρω προσωπικές πληροφορίες στις αρμόδιες αρχές για την προστασία και υπεράσπιση των δικαιωμάτων ή των ιδιοκτησιών μας, ή των δικαιωμάτων και των ιδιοκτησιών των επιχειρηματικών μας εταίρων.

Για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας, μεταφέρουμε τα σχετικά στοιχεία κράτησης στον Πάροχο Ξενοδοχείων, στον οποίο έχετε κάνει κράτηση. Ανάλογα με την Κράτηση και τον Πάροχο Ξενοδοχείων, αυτό μπορεί να περιλαμβάνει το όνομα, τα στοιχεία επικοινωνίας και πληρωμής, τα ονόματα των επισκεπτών που ταξιδεύουν μαζί σας και οποιεσδήποτε προτιμήσεις ή άλλες πληροφορίες που έχετε ορίσει κατά την πραγματοποίηση της Κράτησης. Αν έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με τα Καταλύματα σας, ενδέχεται να επικοινωνήσουμε με τον Πάροχο Ξενοδοχείων και να τους ζητήσουμε να διαχειριστούν το αίτημά σας. Εάν δεν πραγματοποιηθεί η πληρωμή κατά τη διαδικασία κράτησης μέσω του ιστοχώρου του dream-apartments.gr, θα προωθήσουμε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας στον αντίστοιχο Πάροχο Ξενοδοχείων για περαιτέρω επεξεργασία (δεδομένου ότι μας δώσατε αυτά τα στοιχεία κατά τη διαδικασία κράτησης). Σε περιπτώσεις κάποια διαφοράς που σχετίζεται με κρατήσεις, μπορούμε να δώσουμε στον Πάροχο Ξενοδοχείων πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία κράτησης, όπως απαιτείται για την αντιμετώπιση της διαφοράς. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει αντίγραφο της επιβεβαίωσης της κράτησής σας ως απόδειξη ότι η Κράτηση έγινε πραγματικά.

Πληροφορίες που συγκεντρώνονται αυτόματα από τον υπολογιστή σας
Συγκεντρώνουμε αυτόματα ορισμένες πληροφορίες σχετικά με τον υπολογιστή σας όταν επισκέπτεστε αυτόν τον Ιστοχώρο. Για παράδειγμα, θα συγκεντρώσομε τη διεύθυνση IP, το πρόγραμμα περιήγησης ιστού όπως το Firefox, το Safari ή το Internet Explorer. Ενδέχεται επίσης να συγκεντρώσουμε δεδομένα σχετικά με την ηλεκτρονική σας δραστηριότητα, όπως τα ταξίδια που εμφανίζονται και οι πραγματοποιηθείσες κρατήσεις. Οι στόχοι μας στη συγκέντρωση αυτών των αυτόματων πληροφοριών είναι να βοηθήσουμε στην εξατομίκευση της έρευνάς σας, να εμποδίσουμε την απάτη και να σας προσφέρουμε μια πιο αποτελεσματική υπηρεσία.

Πώς μπορείτε να ελέγξετε τα προσωπικά δεδομένα που έχετε δώσει στο dream-apartments.gr;
Ο νέος Κανονισμός Γενικής Προστασίας Δεδομένων σας δίνει το δικαίωμα, κατόπιν αιτήματος, να έχετε πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς και σε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επεξεργασίας αυτών των προσωπικών δεδομένων. Έχετε επίσης το δικαίωμα να ζητήσετε την αφαίρεση των προσωπικών δεδομένων που σχετίζονται με εσάς, επικοινωνώντας με την Εξυπηρέτηση Πελατών μας.

 • Σε περίπτωση που θέλετε να ρωτήσετε για τυχόν προσωπικά στοιχεία που μπορούμε να έχουμε σχετικά με εσάς, παρακαλούμε να μας στείλετε γραπτό αίτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση που αναφέρεται παρακάτω. Παρακαλούμε δηλώστε «Αίτηση για τα προσωπικά μου δεδομένα» στο πεδίο «θέμα» του μηνύματος του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπεριλάβει το πλήρες όνομα, τη διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου σας και ένα αντίγραφο εγγράφου που πιστοποιεί την ταυτότητά σας (όπως ταυτότητα ή διαβατήριο) για να μπορέσουμε να επιβεβαιώσουμε την ταυτότητα σας.

 • Εάν οποιαδήποτε δήλωση σε αυτήν την Πολιτική είναι προσβλητική για εσάς, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε την αφαίρεση των Προσωπικών σας Δεδομένων (ή/και των άλλων ατόμων για τα οποία κάνατε κρατήσεις) από τα αρχεία μας. Για να ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και επιλέξτε «Αφαίρεση των προσωπικών μου δεδομένων» στο πεδίο «θέμα» του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πολιτική cookie
Ο ιστότοπός μας μπορεί να χρησιμοποιεί και να επιτρέπει σε τρίτους να τοποθετούν μόνιμα (session) και προσωρινά (persistent) cookies, εικονοστοιχεία/ετικέτες, SDK, διεπαφή προγραμματισμού εφαρμογών («APIs») και άλλες τεχνολογίες (συλλογικά, «cookies») που ενδέχεται να συλλέγουν και να αποθηκεύουν ορισμένες πληροφορίες για εσάς. Κάποια από αυτά τα cookies είναι απαραίτητα για την παροχή, την ασφάλεια και τη διατήρηση των βασικών λειτουργιών του ιστότοπου, όπως η διατήρηση της σύνδεσής σας την ώρα που επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας («λειτουργικά cookies»), ενώ τα άλλα cookies χρησιμοποιούνται για να σας παρέχουν καλύτερη εμπειρία χρήστη, όπως:

 • Για την εξατομίκευση, ο ιστότοπος αποθηκεύει τις πληροφορίες σχετικές με τις δραστηριότητές σας εδώ (π.χ. τη γλώσσα που επιλέξατε ή τα στοιχεία της σύνδεσής σας). Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιούμε τα cookies μαζί με άλλες πληροφορίες που συλλέγονται αυτόματα για να αναγνωρίσουν έναν χρήστη σε διάφορες συσκευές, περιόδους περιήγησης ή προγράμματα περιήγησης (συμπεριλαμβανομένων όταν ο χρήστης δεν έχει συνδεθεί) έτσι ώστε να παρέχουμε προσαρμοσμένες πληροφορίες.

 • Για την εκτέλεση μη βασικών αναλύσεων ιστότοπου, όπως η αναφορά impression, η δημογραφική αναφορά και η αναφορά ενδιαφερόντων. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την καταγραφή των κλικ του ποντικιού, των κινήσεων, της κύλισης σελίδων και του κειμένου που εισάγεται στις φόρμες του ιστότοπού μας μέσω επιλεγμένων τρίτων, αλλά θα λάβουμε μέτρα για να διασφαλίσουμε ότι δεν θα συλλέγονται τα προσωπικά στοιχεία κατά τη διάρκεια τέτοιων καταγραφών, π.χ. μέσω της οριστικής κάλυψης. Η ανάλυση του ιστότοπου χρησιμοποιείται για τη βελτίωση του ιστότοπου και των υπηρεσιών μας.

Η χρήση των λειτουργικών και των μη λειτουργικών cookies εξαρτάται από την τοποθεσία σας, όπως περιγράφεται λεπτομερώς παρακάτω.

Χρήστες εντός της ΕΕ/του Ηνωμένου Βασιλείου

Για άτομα που έχουν πρόσβαση στον ιστότοπό μας από την Ευρωπαϊκή Ένωση («ΕΕ») ή το Ηνωμένο Βασίλειο («Ηνωμένο Βασίλειο») («Χρήστες εντός της ΕΕ/του Ηνωμένου Βασιλείου»), μπορούμε να χρησιμοποιούμε λειτουργικά cookies στον ιστότοπο.

Δεν χρησιμοποιούμε τα μη λειτουργικά cookies στον ιστότοπο που προσφέρουμε στην ΕΕ ή στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Χρήστες εκτός της ΕΕ/του Ηνωμένου Βασιλείου

Για τα άτομα που έχουν πρόσβαση στον ιστότοπό μας εκτός της ΕΕ και του Ηνωμένου Βασιλείου («Χρήστες εκτός της ΕΕ/του Ηνωμένου Βασιλείου»), μπορούμε να χρησιμοποιούμε τόσο λειτουργικά cookies όσο και μη λειτουργικά cookies στον ιστότοπο. Επιπλέον, παρακάτω έχουμε παρουσιάσει τις πληροφορίες για τους χρήστες από τις χώρες εκτός της ΕΕ/ του Ηνωμένου Βασιλείου, ειδικά για τη χρήση των μη λειτουργικών cookies στον ιστότοπο που προσφέρουμε εκτός της ΕΕ και του Ηνωμένου Βασιλείου.

Cross-Device παρακολούθηση

Μπορούμε επίσης να συνδυάζουμε πληροφορίες που συλλέγονται μέσω των μη λειτουργικών cookies και της ορισμένης χρήσης πληροφοριών από συγκεκριμένο πρόγραμμα περιήγησης ή κινητή συσκευή με έναν άλλο υπολογιστή ή συσκευή που μπορεί να συνδέεται με εσάς (παρακολούθηση cross-device) για τη βελτιστοποίηση των υπηρεσιών του dream-apartments.gr και των διαφημίσεων.

Οι επιλογές σας

Ελέγξτε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συνήθως βρίσκονται κάτω από τις ενότητες «Βοήθεια» ή «Ρυθμίσεις Διαδικτύου», για να επιτρέψετε ή να απορρίψετε ορισμένα λειτουργικά και μη λειτουργικά cookies. Εάν απενεργοποιήσετε ή διαγράψετε ορισμένα λειτουργικά ή μη λειτουργικά cookies στις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, ενδέχεται να μην μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση ή να χρησιμοποιήσετε σημαντικές λειτουργίες ή χαρακτηριστικά αυτού του ιστότοπου και ίσως χρειαστεί να εισαγάγετε ξανά τα στοιχεία σύνδεσης.

Check Availabity

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens