Όροι Χρήσης

Όροι Χρήσης

30 Μαρτίου 2023 2023-05-16 13:31

Εισαγωγή
Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις, όπως αυτοί τροποποιούνται κατά διαστήματα, ισχύουν για όλες τις υπηρεσίες μας, οι οποίες διατίθενται άμεσα ή έμμεσα (μέσω παρόχων ξενοδοχείων) στο διαδίκτυο μέσω οποιουδήποτε φορητού ή σταθερού υπολογιστή ή κινητής συσκευής. Με την πρόσβαση και τη χρήση του ιστοχώρου μας (για κινητές συσκευές) μέσω οποιασδήποτε πλατφόρμας ή/και κάνοντας κράτηση, αποδέχεστε και βεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει, κατανοήσει και ότι συμφωνείτε με τους όρους και τις προϋποθέσεις που αναφέρονται παρακάτω.
Κάνοντας κράτηση μέσω εμάς, θεωρείστε ότι αποδέχεστε τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις και δεσμεύεστε νομικά από αυτούς.

Αυτές οι σελίδες, το περιεχόμενο και η δομή αυτών των σελίδων, καθώς και η υπηρεσία online κρατήσεων που προσφέρεται από εμάς μέσω αυτού του ιστοχώρου ανήκουν, λειτουργούν και προσφέρονται από το dream-apartments.gr μόνο για την προσωπική σας, μη εμπορική (B2C) χρήση, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις που ορίζονται παρακάτω. Η σχέση που έχουμε με τους Παρόχους των Ξενοδοχείων διέπεται από ξεχωριστούς όρους και προϋποθέσεις, οι οποίοι καθορίζουν την εμπορική σχέση (B2B) που έχουμε με τους εν λόγω Παρόχους Ξενοδοχείων. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι οι Πάροχοι Ξενοδοχείων μπορεί να έχουν, να εφαρμόζουν ή/και να απαιτούν (την αποδοχή), εκτός από τις πολιτικές που αναγράφονται στον ιστοχώρο, τους δικούς τους όρους και προϋποθέσεις σχετικά με τη χρήση, την πρόσβαση και την ολοκλήρωση της Κράτησης (που μπορεί να περιλαμβάνουν ορισμένες ρήτρες αποποίησης ευθύνης και περιορισμούς ευθύνης).

Ορισμοί

«Ιστοχώρος» σημαίνει ιστότοπος (για κινητά) στον οποίο διατίθεται Υπηρεσία Κρατήσεων που ανήκει, ελέγχεται, διαχειρίζεται, διατηρείται ή/και φιλοξενείται από το dream-apartments.gr

«Καταλύματα» σημαίνει διάφορα ταξιδιωτικά προϊόντα και υπηρεσίες που εσείς μπορείτε να παραγγείλετε, να αποκτήσετε, να αγοράσετε, να πληρώσετε, να νοικιάσετε, να παραχωρήσετε, να δώσετε, να συνδυάσετε ή να φτιάξετε από τον Πάροχο Ξενοδοχείων.

«Πάροχος Ξενοδοχείων» σημαίνει επαγγελματίας πάροχος καταλύματος διαμονής και κάθε άλλου ταξιδιωτικού ή σχετικού προϊόντος ή υπηρεσίας που διατίθεται κατά διαστήματα για Κράτηση στον Ιστοχώρο (B2B / B2C).

«Υπηρεσία Κρατήσεων» σημαίνει ηλεκτρονική αγορά, υπηρεσία πληρωμών ή κρατήσεων όπως αυτή προσφέρεται ή ενεργοποιείται από το dream-apartments.gr αναφορικά με διάφορα προϊόντα και υπηρεσίες, τα οποία κατά διαστήματα διατίθενται από τους Παρόχους Ξενοδοχείων στον Ιστοχώρο.

«Κράτηση» σημαίνει παραγγελία, αγορά, πληρωμή ή κράτηση ενός καταλύματος για διαμονή.

Αντικείμενο και φύση της Υπηρεσίας μας
Στον Ιστοχώρο μας, εμείς παρέχουμε online πλατφόρμα μέσω της οποίας οι Πάροχοι Ξενοδοχείων μπορούν να προσφέρουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους για παραγγελία, αγορά, κράτηση, ενοικίαση, και μέσω της οποίας οι επισκέπτες του Ιστοχώρου μπορούν να ανακαλύψουν, ν’ αναζητήσουν, να συγκρίνουν και να παραγγείλουν, να κάνουν κράτηση, να νοικιάσουν, να αγοράσουν ή να πληρώσουν (δηλ. Υπηρεσία Κρατήσεων). Χρησιμοποιώντας την Υπηρεσία Κρατήσεων (π.χ. κάνοντας Κράτηση μέσω της Υπηρεσίας Κρατήσεων), συνάπτετε συμβατική σχέση (νομικά δεσμευτική) με τον Πάροχο Ξενοδοχείων, στον οποίο κάνετε κράτηση.

Από τη στιγμή που κάνετε Κράτηση, εμείς ενεργούμε αποκλειστικά ως μεσάζων ανάμεσα σε εσάς και τον Πάροχο Ξενοδοχείων, μεταβιβάζοντας τα στοιχεία της Κράτησης στον σχετικό Πάροχο Ξενοδοχείων και αποστέλλοντας σε εσάς email επιβεβαίωσης εκ μέρους του Παρόχου Ξενοδοχείων. Το dream-apartments.gr δεν (μετα)πωλεί, ενοικιάζει ή προσφέρει οποιοδήποτε (ταξιδιωτικό) προϊόν ή υπηρεσία.

Κατά την παροχή της Υπηρεσίας Κρατήσεών μας, οι πληροφορίες που δημοσιοποιούμε βασίζονται στις πληροφορίες που λαμβάνουμε από τους Παρόχους Ξενοδοχείων. Παρόλο που καταβάλλουμε κάθε εύλογη προσπάθεια για την παροχή της Υπηρεσίας Κρατήσεών μας, δεν μπορούμε ούτε να εγγυηθούμε ότι όλες οι πληροφορίες είναι ακριβείς, πλήρεις ή σωστές, ούτε μπορούμε να θεωρηθούμε υπεύθυνοι για τυχόν λάθη (συμπεριλαμβανομένων προφανών και τυπογραφικών λαθών), για διακοπές λόγω (προσωρινής ή/και μερικής) αναστολής λειτουργίας, εργασιών αποκατάστασης, αναβάθμισης ή συντήρησης του Ιστοχώρου ή από οποιαδήποτε άλλη αιτία), για ανακριβείς, παραπλανητικές ή αναληθείς πληροφορίες ή για τη μη διανομή των πληροφοριών. Κάθε Πάροχος Ξενοδοχείων παραμένει υπεύθυνος για την ακρίβεια, την πληρότητα και την ορθότητα των πληροφοριών (συμπεριλαμβανομένων των τιμών/αμοιβών/χρεώσεων, των πολιτικών και προϋποθέσεων και της διαθεσιμότητας) που εμφανίζονται στον Ιστοχώρο μας. Το dream-apartments.gr δεν αποτελεί και δεν θα πρέπει να θεωρείται μέσο υπόδειξης ή έγκρισης της ποιότητας, του επιπέδου υπηρεσιών, της καταλληλότητας ή της βαθμολογίας (αστέρια) οποιουδήποτε Παρόχου Ξενοδοχείων (ή των παροχών, χώρου, προϊόντων ή υπηρεσιών) που διαθέτει.

Η Υπηρεσία Κρατήσεών μας διατίθεται μόνο για προσωπική και όχι για εμπορική χρήση. Συνεπώς, δεν έχετε δικαίωμα μεταπώλησης, διάθεσης απευθείας συνδέσμου, χρήσης, αντιγραφής, παρακολούθησης (π.χ. με προγράμματα spider, scrape), παρουσίασης, καταφόρτωσης (download) ή αναπαραγωγής οποιουδήποτε περιεχομένου ή πληροφορίας, λογισμικού, κρατήσεων, προϊόντων ή υπηρεσιών που διατίθενται στον Ιστοχώρο μας για οποιαδήποτε εμπορικό ή ανταγωνιστικό σκοπό.

Τιμές και Επιστροφή Διαφοράς Τιμής
Οι τιμές στον Ιστοχώρο μας όπως αυτές παρέχονται από τους Παρόχους Ξενοδοχείων είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές. Οι ισχύουσες χρεώσεις και οι φόροι (συμπεριλαμβανομένων τουριστικών/δημοτικών φόρων) μπορεί να χρεωθούν από τον Πάροχο Ξενοδοχείων σε περίπτωση μη εμφάνισης ή ακύρωσης.

Όλες οι τιμές στον Ιστοχώρο dream-apartments.gr είναι ανά δωμάτιο για όλη τη διαμονή σας, εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά. Αυτές οι τιμές μπορούν να αλλάξουν από τον Παρόχο Ξενοδοχείων. Εμείς δείχνουμε την τιμή που λαμβάνουμε από τον Παρόχο Ξενοδοχείων για το δωμάτιο για τις ημερομηνίες που επιλέγετε. Παρακαλείστε να ελέγχετε προσεκτικά τις πληροφορίες του δωματίου για να δείτε τι περιλαμβάνεται στην τιμή και τι όχι.

Μερικές φορές διατίθενται στον Ιστοχώρο μας χαμηλότερες τιμές για συγκεκριμένα καταλύματα, ωστόσο οι τιμές αυτές που διατίθενται από τους Παρόχους Ξενοδοχείων ενδέχεται να συνοδεύονται από ειδικούς περιορισμούς και προϋποθέσεις, για παράδειγμα να μην παρέχουν δυνατότητα ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων. Παρακαλείστε να ελέγχετε προσεκτικά τους σχετικούς όρους κράτησης και τις λεπτομέρειες για τυχόν τέτοιους όρους πριν κάνετε την κράτησή σας.

Θέλουμε να πληρώνετε τη χαμηλότερη δυνατή τιμή για το προϊόν ή την υπηρεσία που επιλέγετε. Σε περίπτωση που βρείτε κάποιο κατάλυμα που κλείσατε μέσω του Ιστοχώρου μας σε χαμηλότερη τιμή στο Διαδίκτυο και με τους ίδιους όρους κράτησης, μετά την ολοκλήρωση της κράτησης σε εμάς, θα αντισταθμίσουμε τη διαφορά μεταξύ της τιμής που σας προσφέρουμε και της χαμηλότερης τιμής, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της Επιστροφής διαφοράς τιμής. Η επιστροφή διαφοράς τιμής δεν ισχύει για προϊόντα και υπηρεσίες που δεν σχετίζονται με καταλύματα.
Για να λάβετε την επιστροφή χρημάτων, στείλτε μας το σύνδεσμο του ιστοτόπου με χαμηλότερη τιμή μέσα σε 24 ώρες από τη στιγμή της κράτησης.

Ο μετατροπέας νομίσματος προσφέρεται αποκλειστικά για πληροφοριακούς λόγους και οι τιμές που δίνει δεν θα πρέπει να θεωρούνται ακριβείς και σε πραγματικό χρόνο. Οι πραγματικές τιμές μπορεί να διαφέρουν.

Τυχόν προφανή λάθη (περιλαμβανομένων τυπογραφικών) δεν είναι δεσμευτικά.

Όλες οι προσφορές και προωθητικές ενέργειες επισημαίνονται ως τέτοιες. Αν δεν φέρουν σχετική σήμανση δεν απορρέουν δικαιώματα για εσάς σε περίπτωση εμφανών σφαλμάτων.

Πιστωτική κάρτα ή τραπεζικό έμβασμα
Ορισμένοι Πάροχοι Ξενοδοχείων προσφέρουν, όπου μπορεί να ισχύσει και να καταστεί διαθέσιμη, τη δυνατότητα πληρωμής Κρατήσεων (πλήρως ή μερικώς, ανάλογα με την πολιτική πληρωμών του Παρόχου Ξενοδοχείων) στον Πάροχο Ξενοδοχείων κατά τη διαδικασία Κράτησης μέσω ασφαλούς ηλεκτρονικής πληρωμής (στον βαθμό που η δυνατότητα παρέχεται και υποστηρίζεται από την τράπεζά σας). Δεν μπορείτε να θεωρήσετε το dream-apartments.gr υπεύθυνο για τυχόν (εγκεκριμένη, (υποτιθέμενα) μη εγκεκριμένη ή εσφαλμένη) χρέωση από τον Πάροχο Ξενοδοχείων ούτε να αξιώσετε οποιοδήποτε ποσό για τυχόν ισχύουσα ή εγκεκριμένη χρέωση από τον Πάροχο Ξενοδοχείων (συμπεριλαμβανομένων προπληρωμένων τιμών, μη εμφάνισης και χρέωσης ακυρωτικών) στην πιστωτική σας κάρτα.

Για ορισμένες κρατήσεις, το dream-apartments.gr βοηθάει (μέσω τρίτων επεξεργαστών πληρωμής) στην πραγματοποίηση πληρωμής των σχετικών κρατήσεων (δηλ. την υπηρεσία διευκόλυνσης πληρωμής) για χάρη και εκ μέρους του Παρόχου Ξενοδοχείων. Η πληρωμή είναι ασφαλής και γίνεται από την πιστωτική / χρεωστική σας κάρτα ή τον τραπεζικό σας λογαριασμό στον τραπεζικό λογαριασμό του παρόχου καταλύματος μέσω τρίτου επεξεργαστή πληρωμής. Κάθε πληρωμή που διευκολύνεται από εμάς για χάρη και εκ μέρους του Παρόχου Ξενοδοχείων θα αποτελεί σε κάθε περίπτωση την πληρωμή (μέρος) της τιμής της σχετικής κράτησης κατά τον τελικό διακανονισμό της (μερικής) πληρωτέας τιμής και δεν μπορείτε να ζητήσετε την επιστροφή αυτών των χρημάτων.

Για ορισμένες (μη επιστρέψιμες) τιμές ή ειδικές προσφορές, παρακαλείστε να έχετε υπόψη σας ότι οι Πάροχοι Ξενοδοχείων μπορεί να ζητούν προπληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας και για αυτό ενδέχεται να γίνει προέγκριση ή χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας (μερικές φορές χωρίς τη δυνατότητα επιστροφής χρημάτων) κατά την Κράτηση. Παρακαλείστε να ελέγξετε προσεκτικά τις λεπτομέρειες (κράτησης) του προϊόντος ή της υπηρεσίας που επιλέξατε για όλες αυτές τις προϋποθέσεις πριν κάνετε την Κράτησή σας.

Προπληρωμή, ακύρωση, μη εμφάνιση
Πραγματοποιώντας Κράτηση σε κάποιον Πάροχο Ξενοδοχείων, συμφωνείτε με τη σχετική πολιτική ακύρωσης και μη εμφάνισης του συγκεκριμένου Παρόχου Ξενοδοχείων και με τυχόν επιπλέον όρους και προϋποθέσεις του Παρόχου Ξενοδοχείων που τυχόν ισχύουν για την Κράτησή σας (συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών που παρέχονται ή/και των προϊόντων που προσφέρονται από τον Πάροχο Ξενοδοχείων. Μπορείτε να ζητήσετε τους σχετικούς όρους (παράδοσης/αγοράς/χρήσης/φορέα) και προϋποθέσεις από τους ίδιους τους Παρόχους Ξενοδοχείων. Η γενική πολιτική ακύρωσης και μη εμφάνισης κάθε Παρόχου Ξενοδοχείων διατίθεται στον Ιστοχώρο μας, στη σελίδα με τις πληροφορίες για τον Πάροχο Ξενοδοχείων, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κράτησης και στο e-mail επιβεβαίωσης. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι ορισμένες τιμές, χρεώσεις ή ειδικές προσφορές δεν παρέχουν τη δυνατότητα ακύρωσης, επιστροφής χρημάτων ή αλλαγής. Οι ισχύοντες δημοτικοί/τουριστικοί φόροι μπορεί να χρεωθούν από τον Πάροχο Ξενοδοχείων σε περίπτωση μη εμφάνισης ή ακύρωσης με χρέωση. Παρακαλείστε να ελέγξετε προσεκτικά τις λεπτομέρειες της κράτησής για τυχόν τέτοιους όρους, προτού κάνετε την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι η Κράτηση για την οποία απαιτείται προκαταβολή (μερική ή πλήρης), μπορεί να ακυρωθεί (χωρίς προηγούμενη ενημέρωση ή προειδοποίηση) εφόσον το σχετικό (υπολειπόμενο) ποσό(-ά) δεν μπορεί να εισπραχθεί πλήρως την εκάστοτε ημέρα πληρωμής σύμφωνα με τη σχετική πολιτική πληρωμής και κρατήσεων του Παρόχου Ξενοδοχείων. Οι πολιτικές ακύρωσης και προπληρωμής μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το τμήμα, το προϊόν ή την υπηρεσία κάθε Καταλύματος.

Εάν επιθυμείτε να ελέγξετε, να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την Κράτησή σας, παρακαλείστε να ανατρέξετε στο email επιβεβαίωσης και να ακολουθήσετε τις οδηγίες που παρέχονται σε αυτό. Παρακαλείστε να λάβετε υπόψη σας ότι μπορεί να χρεωθείτε για την ακύρωση σύμφωνα με την πολιτική ακύρωσης, (προ)πληρωμής και μη εμφάνισης του Παρόχου Ξενοδοχείων ή να μην δικαιούστε επιστροφή των χρημάτων σας για ποσά που (προ)πληρώσατε. Σας συμβουλεύουμε να διαβάσετε προσεκτικά την πολιτική ακύρωσης, (προ)πληρωμής και μη εμφάνισης του παρόχου καταλύματος προτού πραγματοποιήσετε την κράτησή σας και θυμηθείτε να κάνετε τις υπόλοιπες πληρωμές εγκαίρως, σύμφωνα με την εκάστοτε κράτηση.

Εάν πρόκειται να φτάσετε αργά ή καθυστερημένα κατά την ημερομηνία του check-in ή ακόμη και την επόμενη μέρα, βεβαιωθείτε ότι θα ενημερώσετε έγκαιρα τον Πάροχο Ξενοδοχείων ώστε να γνωρίζει πότε να σας περιμένει και να αποφύγετε ακύρωση του Καταλύματος (της Κράτησής) σας ή χρέωση για μη εμφάνιση. Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας μπορεί να σας βοηθήσει εάν χρειαστεί, ενημερώνοντας εκ μέρους σας τον Πάροχο Ξενοδοχείων. Το dream-apartments.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τις συνέπειες της καθυστερημένης άφιξής σας ή για οποιαδήποτε ακύρωση ή χρέωση για μη εμφάνιση από τον Πάροχο Ξενοδοχείων.

Αλληλογραφία και επικοινωνία
Με την διαχείριση και ολοκλήρωση της Κράτησής σας, συμφωνείτε να λαμβάνετε:

  • ένα email επιβεβαίωσης, το οποίο θα σας στείλουμε αφού έχετε κάνει την κράτησή σας
  • ένα email μετά που θα σας υπενθυμίσει την ημιτελή κράτησή σας, εάν δεν έχετε ολοκληρώσει την ηλεκτρονική κράτησή σας
  • ένα email που θα σας σταλεί μετά τη διαμονή σας, με το οποίο καλείστε να συμπληρώσετε τη φόρμα για σχόλια επισκεπτών.

Το dream-apartments.gr αποποιείται οποιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε επικοινωνία από τον ή με τον Πάροχο Ξενοδοχείων στον ή μέσω του Ιστοχώρου του. Το dream-apartments.gr δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι οποιοδήποτε αίτημα ή επικοινωνία θα ληφθεί/διαβαστεί, θα συμμορφωθεί με, θα πραγματοποιηθεί και θα γίνει αποδεκτό από τον Πάροχο Ξενοδοχείων.

Προκειμένου να ολοκληρώσετε και να εξασφαλίσετε την Κράτησή σας, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη σωστή διεύθυνση του email σας. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για (και δεν υποχρεούμαστε να επαληθεύσουμε) καμία λανθασμένη ή λανθασμένα πληκτρολογημένη διεύθυνση email ή μη ακριβή ή λανθασμένο αριθμό (κινητού) τηλεφώνου ή πιστωτικής κάρτας.

Οποιαδήποτε απαίτηση ή παράπονο κατά του dream-apartments.gr ή αναφορικά με την Υπηρεσία Κράτησης πρέπει να υποβάλλεται έγκαιρα αλλά σε κάθε περίπτωση εντός 30 ημερών μετά από την προγραμματισμένη μέρα ολοκλήρωσης της διαμονής (π.χ. ημερομηνία check-out). Οποιαδήποτε απαίτηση ή παράπονο που υποβάλλεται μετά την περίοδο των 30 ημερών, μπορεί να απορριφθεί και ο αιτών να στερηθεί του δικαίωματός του για οποιαδήποτε αποζημίωση (ζημιών ή εξόδων).

Λόγω των διαρκών ενημερώσεων και προσαρμογών σε τιμές και διαθεσιμότητα, σας συστήνουμε να κάνετε στιγμιότυπα οθόνης όταν κάνετε κράτηση για να υποστηρίξετε τη θέση σας (εφόσον χρειαστεί).

Αποποίηση ευθύνης
Το dream-apartments.gr είναι μια online ταξιδιωτική πλατφόρμα. Συνεργαζόμαστε με περισσότερους από 100 παρόχους ξενοδοχείων, αλλά το dream-apartments.gr δεν μπορεί να θεωρηθεί ως επίσημος ιστότοπος οποιουδήποτε ξενοδοχείου, διαμερισμάτων, ξενώνα ή άλλων τύπων καταλύματος. Δεν φέρουμε καμιά ευθύνη για τις εγκαταστάσεις και ανέσεις που προσφέρονται από κάποιο συγκεκριμένο ξενοδοχείο, διαμέρισμα, ξενώνα κλπ., το οποίο ενδέχεται να είναι προσωρινά μη διαθέσιμο, ακυρωμένο ή τροποποιημένο από τους ιδιοκτήτες καταλύματος. Η ανακαίνιση, ο επανασχεδιασμός και οποιεσδήποτε άλλες συντηρήσεις που πραγματοποιούνται από τους ιδιοκτήτες δεν είναι υπό τον έλεγχο του dream-apartments.gr

Κατά την παροχή της Υπηρεσίας Κρατήσεών μας, οι πληροφορίες που δημοσιοποιούμε βασίζονται στις πληροφορίες που λαμβάνουμε από τους Παρόχους Ξενοδοχείων. Το dream-apartments.gr εξασφαλίζει την ακρίβεια των πληροφοριών που εμφανίζονται στον ιστότοπο και διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τις πληροφορίες που εμφανίζονται ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση. Παρόλο που καταβάλλουμε κάθε εύλογη προσπάθεια για την παροχή της Υπηρεσίας Κρατήσεών μας, δεν μπορούμε ούτε να εγγυηθούμε ότι όλες οι πληροφορίες είναι ακριβείς, πλήρεις ή σωστές, ούτε μπορούμε να θεωρηθούμε υπεύθυνοι για τυχόν λάθη (συμπεριλαμβανομένων προφανών και τυπογραφικών λαθών), για διακοπές λόγω (προσωρινής ή/και μερικής) αναστολής λειτουργίας, εργασιών αποκατάστασης, αναβάθμισης ή συντήρησης του Ιστοχώρου ή από οποιαδήποτε άλλη αιτία), για ανακριβείς, παραπλανητικές ή αναληθείς πληροφορίες ή για τη μη διανομή των πληροφοριών. Κάθε Πάροχος Ξενοδοχείων παραμένει υπεύθυνος για την ακρίβεια, την πληρότητα και την ορθότητα των πληροφοριών (συμπεριλαμβανομένων των τιμών/αμοιβών/χρεώσεων, των πολιτικών και προϋποθέσεων και της διαθεσιμότητας) που εμφανίζονται στον Ιστοχώρο μας. Το dream-apartments.gr δεν αποτελεί και δεν θα πρέπει να θεωρείται μέσο υπόδειξης ή έγκρισης της ποιότητας, του επιπέδου υπηρεσιών, της καταλληλότητας ή της βαθμολογίας (αστέρια) οποιουδήποτε Παρόχου Ξενοδοχείων (ή των παροχών, χώρου, προϊόντων ή υπηρεσιών) που διαθέτει. Το dream-apartments.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τη μη συμμόρφωση των προσδοκιών των πελατών σχετικά με οποιαδήποτε πληροφορία εμφανίζεται στο dream-apartments.gr

Οι πληροφορίες, το λογισμικό, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που δημοσιεύονται σε αυτόν τον ιστότοπο ενδέχεται να περιλαμβάνουν ανακρίβειες ή σφάλματα, συμπεριλαμβανομένων των σφαλμάτων τιμολόγησης. Συγκεκριμένα, το dream-apartments.gr δεν εγγυάται την ακρίβεια και αποποιείται κάθε ευθύνης για τυχόν σφάλματα ή άλλες ανακρίβειες που σχετίζονται με τις πληροφορίες και την περιγραφή του καταλύματος που εμφανίζεται σε αυτόν τον ιστότοπο (συμπεριλαμβανομένων, των τιμών, των φωτογραφιών, του καταλόγου των ξενοδοχειακών παροχών, γενικών περιγραφών προϊόντων κ.λπ.).

Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για οποιεσδήποτε υποβολές (φωτογραφίες/κριτικές/σχόλια) που έχουν αναρτηθεί ή υποβληθεί από εσάς. Δεν έχουμε καμία υποχρέωση να δημοσιεύσουμε τα σχόλιά σας· διατηρούμε το δικαίωμα να καθορίσουμε τι σχόλια δημοσιεύουμε στον ιστότοπο. Ανεβάζοντας φωτογραφίες/εικόνες στο σύστημά μας (για παράδειγμα, ως προσθήκη σε ένα σχόλιο) επιβεβαιώνετε ότι κατέχετε τα πνευματικά δικαιώματα των φωτογραφιών/εικόνων και ότι συμφωνείτε ότι το dream-apartments.gr μπορεί να χρησιμοποιήσει τις φωτογραφίες/εικόνες που ανεβάζετε στον ιστοχώρο του. Ανεβάζοντας αυτές τις φωτογραφίες/εικόνες, το άτομο που ανεβάζει τη(τις) φωτογραφία(-ες) αναλαμβάνει πλήρη νομική και ηθική ευθύνη για οποιαδήποτε νομική διεκδίκηση από τρίτα μέρη (συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, των ιδιοκτητών καταλυμάτων) λόγω δημοσίευσης και χρήσης των εν λόγω φωτογραφιών/εικόνων από το dream-apartments.gr. Το dream-apartments.gr δεν κατέχει ούτε προσυπογράφει τις φωτογραφίες/εικόνες που ανεβάζουν οι χρήστες. Ωστόσο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για τη χρήση των φωτογραφιών και των σχολίων από τρίτα μέρη. Το dream-apartments.gr δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για την γνησιότητα και εγκυρότητα όλων των φωτογραφιών και σχολίων που εμφανίζονται στον ιστότοπο. Το άτομο που ανέβασε τη φωτογραφία εγγυάται ότι οι φωτογραφίες/εικόνες δεν περιέχουν ιούς, δούρειους ίππους (trojan horses) ή κακόβουλα αρχεία, καθώς ούτε πορνογραφικό, παράνομο, άσεμνο, προσβλητικό ή ακατάλληλο περιεχόμενο και δεν παραβιάζουν δικαιώματα τρίτων μερών (δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας, copyright ή προσωπικά στοιχεία). Οποιαδήποτε φωτογραφία/εικόνα που δεν καλύπτει τα προαναφερόμενα κριτήρια δεν θα αναρτάται ή/και μπορεί να αφαιρεθεί/διαγραφεί από το dream-apartments.gr ανά πάσα στιγμή και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Το dream-apartments.gr δεν φέρει ευθύνη για την αποστολή, είσπραξη, παρακράτηση ή πληρωμή των σχετικών φόρων που συμπεριλαμβάνονται στην τιμή (του ταξιδιού) ή για τα τέλη των σχετικών φορολογικών αρχών. Το dream-apartments.gr δεν ενεργεί ως πιστοποιημένος πάροχος οποιουδήποτε προϊόντος ή υπηρεσίας που διατίθεται στην πλατφόρμα. Οι πάροχοι ξενοδοχείων, ως πωλητές, περιλαμβάνουν όλους τους ισχύοντες φόρους στο ποσό του λογαριασμού και το dream-apartments.gr πληρώνει αυτό το ποσό απευθείας στους παρόχους. Το dream-apartments.gr δεν είναι πωλητής που συνεργάζεται με τους παρόχους, με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή κάνουμε κράτηση για τα ταξίδια σας.

Ομαδικές κρατήσεις.

Το dream-apartments.gr δεν παρέχει υπηρεσίες ομαδικής κράτησης. Ως εκ τούτου, δεν μπορείτε να κάνετε κράτηση για περισσότερα από 4 δωμάτια online για την ίδια ημερομηνία/ ξενοδοχείο. Εάν κάνετε κράτηση περισσότερων από 4 δωμάτια συνολικά σε ξεχωριστές κρατήσεις, ο Πάροχος Ξενοδοχείων μπορεί είτε να ακυρώσει τις κρατήσεις σας είτε να αυξήσει την τιμή. Το dream-apartments.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ακύρωση από τον Πάροχο Ξενοδοχείων ή αλλαγή τιμής που έχει γίνει από τον Πάροχο Ξενοδοχείων.

Στην (απίθανη) περίπτωση που το ξενοδοχείο δεν διαθέτει για οποιονδήποτε λόγο τον απαιτούμενο αριθμό και τύπους δωματίων σύμφωνα με την Κράτηση ή σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας το ξενοδοχείο διατηρεί το δικαίωμα να σας μεταφέρει σε ένα εναλλακτικό ξενοδοχείο ισοδύναμης κατηγορίας με τον ίδιο τύπο υπηρεσιών. Το dream-apartments.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για την μη εκπλήρωση ή την ανεπαρκή ικανοποίηση της εγγυημένης ή προπληρωμένης κράτησης σε περίπτωση τέτοιων περιπτώσεων. Αναγνωρίζετε επίσης ότι ούτε το dream-apartments.gr ούτε ο Πάροχος Ξενοδοχείων αποδέχονται οποιαδήποτε ευθύνη για τυχόν απώλεια ή ζημία που υπέστη ή προκλήθηκε σε εσάς λόγω της μετεγκατάστασης. Όλα τα έξοδα που σχετίζονται με τη μεταβίβαση και την τροποποίηση πρέπει να αναλάβει το πρώτο ξενοδοχείο που επιλέχθηκε.

Check Availabity

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens